آبی‌ها فسخ نمی‌کنند دروژدک بازیکن جدید تراکتور کیست؟ + هایلایت گل‌ها رئال مادرید، پر درآمدترین باشگاه ورزشی دنیا مربی تیم ملی تکواندو بانوان کشورمان، لژیونر شد عبادی پور در تیم منتخب هفته لیگ والیبال لهستان دروژدک رسماً تراکتوری شد + عکس برنامه هفته هفدهم لیگ برتر فوتبال فصل ۰۴-۱۴۰۳ | جدال سرخ‌های پایتخت و تبریز در آزادی انتقال قرضی سامان فلاح به ملوان رونمایی سیتیزن‌ها از صلاح جدید محرومیت ۲ ساله در انتظار پرتابگر ایرانی انتقاد وزیر نفت از هزینه‌‌کرد هلدینگ خلیج فارس برای استقلال گره در داستان بلانکو و استقلال محرومان هفته هفدهم لیگ برتر فوتبال مشخص شدند درباره اوضاع نابسامان سرخابی‌ها | دست‌پخت مدیریت برد شیرین فرش آرا در مشهد | سوسوی امید محرومیت ۵ ماهه و جریمه ۵ میلیاردی برای ساکت الهامی رقابت ۱۲۰۰ طلبه ورزشکار در مشهد + فیلم از قله به قعر | چالش‌های صعود منچسترسیتی به مرحله پلی‌آف لیگ قهرمانان! نویدکیا گزینه نساجی شد تاریخ نگاری حضور تیم‌های مشهدی در مسابقات فوتبال باشگاهی کشور- قسمت شانزدهم/شماره ۱۹۳
سرخط خبرها

روایت عاشقانه‌های شهدای ورزشکار | از فرماندهی در توپخانه ۵ نصر تا میدان فوتبال

  • کد خبر: ۴۴۸۱۴
  • ۰۷ مهر ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۰
روایت عاشقانه‌های شهدای ورزشکار | از فرماندهی در توپخانه ۵ نصر تا میدان فوتبال
علی عجم برای ورزش ارزش زیادی قائل بود و در برنامه روزانه‌اش بخشی از ساعات فراغت را به بازی در زمین فوتبال می‌گذ‌راند. به نظر او آنچه انسان را از درگیری‌های روزمره فارغ و موجبات سلامتی‌اش را فراهم می‌کرد، ورزش بود.
در اول دی ۱۳۳۸ در خانواده‌ای کشاورز پا به عرصه وجود نهاد. ۵ سال اول ابتدایی را در زادگاهش خواند و برای ادامه تحصیل به گناباد رفت. سال‌۱۳۵۷ با دریافت دیپلم، تحصیلش پایان یافت. بهمن‌۱۳۵۸ راهی خدمت سربازی شد. دوره آموزشی را در بیرجند طی کرد و تیرماه ۱۳۶۰ به منطقه عملیاتی گیلان‌غرب اعزام شد و آذرماه همان سال بازگشت. او یک‌سال‌و‌نیم بعد، خدمت را تمام کرد. از خدمت که بازگشت، ازدواج کرد ک ثمره آن یک فرزند دختر است. سپس دوره تئوری و عملی رادیو را گذراند و به تعمیر رادیو روی آورد. مدتی بعد به استخدام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درآمد. علی از‌جمله جوانان صبور و علاقه‌مند به مطالعه بود. او در آخرین اعزامش به جبهه، به‌عنوان فرمانده توپخانه‌۵ نصر خدمت می‌کرد که در تاریخ هشتم اسفند‌۱۳۶۲ در عملیات خیبر در هورالهویزه مفقودالاثر گردید و مدتی بعد تصویر وی به‌عنوان اسیر، از تلویزیون عراق پخش شد؛ اما تا سال‌۱۳۷۴ هیچ نشانی از وی به دست نیامد. پس از ۱۱ سال اسارت، پیکر مطهر وی در سال‌۱۳۷۴ در القرنه عراق پیدا و پس از تشییع به خاک سپرده شد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->