جلسه آشتی کنان پروین و قلعه‌نویی! حرف عجیب نیکبخت به قلعه نویی دلیل غیبت کریم باقری در مراسم مادر استیلی نتیجه و ویدئو خلاصه بازی تراکتور و گل گهرسیرجان در جام حذفی (۲ آذر ۱۴۰۳) | حذف ناباورانه شاگردان اسکوچیچ در خانه مهرداد محمدی شانسی برای بازگشت ندارد ماشاریپوف، برگ برنده موسیمانه مقابل پاختاکور پاختاکور در اوج بحران مقابل استقلال نتیجه بازی پرسپولیس و مس سونگون در جام حذفی(۱ آذر ۱۴۰۳)+ ویدئو گل‌ها| برد آسان در روز شکستن طلسم گلزنی ویدئو خلاصه بازی پرسپولیس و مس سونگون در جام حذفی(۱ آذر ۱۴۰۳) رضا مهاجری در بیمارستان بستری شد (۱ آذر ۱۴۰۳) پخش زنده بازی پرسپولیس و مس سونگون (۱ آذر ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین بازگشت فرجی به قلب دفاع پرسپولیس استادیوم آزادی تا پایان سال ۱۴۰۳، آماده میزبانی نیست پاتریس کارترون، سرمربی سپاهان، وارد ایران شد (یکم آذر ۱۴۰۳) + عکس تاریخ‌نگاری حضور تیم‌های مشهدی در مسابقات فوتبال باشگاهی کشور/ قسمت ۱۸۴ روزبه چشمی از جمعه در تمرینات استقلال اسکوچیچ: در جام حذفی، جای اشتباه‌کردن نداریم
سرخط خبرها

روایت عاشقانه‌های شهدای ورزشکار | از فرماندهی در توپخانه ۵ نصر تا میدان فوتبال

  • کد خبر: ۴۴۸۱۴
  • ۰۷ مهر ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۰
روایت عاشقانه‌های شهدای ورزشکار | از فرماندهی در توپخانه ۵ نصر تا میدان فوتبال
علی عجم برای ورزش ارزش زیادی قائل بود و در برنامه روزانه‌اش بخشی از ساعات فراغت را به بازی در زمین فوتبال می‌گذ‌راند. به نظر او آنچه انسان را از درگیری‌های روزمره فارغ و موجبات سلامتی‌اش را فراهم می‌کرد، ورزش بود.
در اول دی ۱۳۳۸ در خانواده‌ای کشاورز پا به عرصه وجود نهاد. ۵ سال اول ابتدایی را در زادگاهش خواند و برای ادامه تحصیل به گناباد رفت. سال‌۱۳۵۷ با دریافت دیپلم، تحصیلش پایان یافت. بهمن‌۱۳۵۸ راهی خدمت سربازی شد. دوره آموزشی را در بیرجند طی کرد و تیرماه ۱۳۶۰ به منطقه عملیاتی گیلان‌غرب اعزام شد و آذرماه همان سال بازگشت. او یک‌سال‌و‌نیم بعد، خدمت را تمام کرد. از خدمت که بازگشت، ازدواج کرد ک ثمره آن یک فرزند دختر است. سپس دوره تئوری و عملی رادیو را گذراند و به تعمیر رادیو روی آورد. مدتی بعد به استخدام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درآمد. علی از‌جمله جوانان صبور و علاقه‌مند به مطالعه بود. او در آخرین اعزامش به جبهه، به‌عنوان فرمانده توپخانه‌۵ نصر خدمت می‌کرد که در تاریخ هشتم اسفند‌۱۳۶۲ در عملیات خیبر در هورالهویزه مفقودالاثر گردید و مدتی بعد تصویر وی به‌عنوان اسیر، از تلویزیون عراق پخش شد؛ اما تا سال‌۱۳۷۴ هیچ نشانی از وی به دست نیامد. پس از ۱۱ سال اسارت، پیکر مطهر وی در سال‌۱۳۷۴ در القرنه عراق پیدا و پس از تشییع به خاک سپرده شد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->